Get a free hosting or choose from the Best Web Hosting service
Română (România)English (United Kingdom)

B-Plan Second Round (B-Plan.2)

Număr de referință: 2012-1-IT-LEO05-02826

Parteneri: Italia, Romania, Polonia, Slovakia
Perioada: 01.10.2012 – 30.09.2014

Situația economică și dificultatea de a se angaja îl pune pe individ în sitația de a lua în considerare crearea unei afaceri ca răspuns mai bun pentru un loc de muncă mulțumitor, în felul acesta încurajând dezvoltarea economică.

Politici stimulatoare privind căutarea de locuri de muncă, privind crearea propriului loc de muncă împing subiecții din noua economie spre soluții de muncă bazate pe muncă independentă sau proiecte generatoare de afaceri. Vorbim despre oameni tineri, femei, migranți de peste 40 de ani, care, în ciuda faptului că nu posedă o vocație antreprenorială specifică, ei cred că începerea unei noi afaceri ar putea fi șansa de a obține un loc de muncă și de a câștiga bani, chiar dacă această idee nu este întotdeauna rezultatul propriilor gânduri și reflecții. În majoritatea cazurilor, asistența tehnică și serviciile creatoare de afaceri ajută de cele mai multe ori potențialul antreprenor în realizarea planului de afaceri. Ei, de cele mai multe ori, iau în considerație aspectele economice și financiare fără a lua cu adevărat în considerațe și dimensiunile personale și ale membrilor firmei/ parteneriatului firmei care joacă un rol important în succesul viitoarei afaceri.

B-Plan 2nd Round are ca scop evidențierea instrumentelor care să-i susțină pe noii actori antreprenoriali atunci când sunt chemați să facă propriile alegeri. Esența proiectului este transferul și continua adaptare a activității de orientare și îndrumare pentru crearea unei afaceri dar ia în considerare și diferitele aspecte care apar pe parcursul creării unei activități independente, analizând atitudinile și competențele personale pentru o singură firma sau pentru echipe. Combinația dintre îndrumare și orientare pe tot parcursul vieții, precum și asistența tehnică pentru pornirea unei afaceri sunt factorii cheie în acest proces de susținere.

Partenerii reprezintă realități diferite din poziția lor de a oferi o participare calificată în elaborarea unui ghid și a unor instrumente cu scopul de a ajuta acele categorii care văd în crearea propriului loc de muncă un răspuns valabil /funcțional.

Manager proiect: prof. Ciprian Pandea

 
Noutăți
Vizitatori online
Avem 88 vizitatori online
Vizitatori
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi:92
mod_vvisit_counterIeri:0
mod_vvisit_counterUltima săptămână:0
mod_vvisit_counterUltima lună:0

IP-ul tău: 3.236.52.68
Login Form