Get a free hosting or choose from the Best Web Hosting service
Română (România)English (United Kingdom)

WE START! – Educația femeilor și Abordare Strategică pentru Formare

Parteneri: Italia, Grecia, România, Austria, Germania, Cipru

Număr de referință: 2018-1-IT01-KA202-006786

Perioada de desfășurare: 03.09.2018 – 02.08.2021

WE START! este un proiect de parteneriat strategic pentru inovare în domeniul VET cu o durată de 35 de luni. Prioritatea la care răspunde este cea a incluziunii sociale. În special, proiectul intenționează să dezvolte procesele de participare, cetățenia activă și incluziunea socială; să crească abilitățile digitale pentru a reduce diferențele de gen; să favorizeze accesul la formarea inițială și continuă a femeilor în vârstă de 25-40 de ani care sunt cetățeni europeni, cetățeni ne-europeni, apatrizi, refugiați, romi, mame singure, femei supuse legăturilor familiale și / sau legăturilor religioase, femei care trăiesc în zonele rurale. Pentru a sprijini implicarea activă a femeilor vizate, participarea profesioniștilor identificați de parteneri este prevăzută printre: formatori, sociologi, educatori, psihologi, profesori și consilieri.

Pentru a atinge obiectivele identificate, WE START! propune realizarea a 4 produse intelectuale:

1. un Ghid privind metodologiile, metodele și instrumentele tehnologice inovatoare pentru promovarea incluziunii sociale a femeilor

2. o Platformă de Învățare Socială (S.L.P.) care poate fi utilizată și disponibilă pe dispozitivele digitale

3. o evaluare a instrumentelor (autoevaluare, e-evaluare, evaluare colegială) capabilă să măsoare aptitudinile (fundamentale și transversale) ale femeilor țintă ale proiectului și orice schimbări care au avut loc după realizarea căilor prin intermediul S.L.P.

4. un Document de Politică care vizează să ofere factorilor de decizie indicații și sugestii în ceea ce privește incluziunea socială a femeilor vizate, creșterea nivelului participării active, metodele de facilitare a accesului la formarea profesională și reducerea diferențelor de gen în ceea ce privește tehnologiile informaționale.

 
Noutăți


Asociația pentru Educație și Dezvoltare Durabilă lansează alte 4 noi proiecte finanțate de Comisia Europeană în cadrul programului Erasmus+:

ELEVATION - Raising the skills of adults of the margins of lifelong learning

EDU-GameBox

Train the Competent

ECI - EntreComp Implementation

Vizitatori online
Avem 270 vizitatori online
Vizitatori
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi:823
mod_vvisit_counterIeri:2263
mod_vvisit_counterUltima săptămână:15827
mod_vvisit_counterUltima lună:29582

IP-ul tău: 3.235.45.196
Login Form